Ansatte

« Tilbake

 

Woodstyle Bygg AS har som hensikt å tilby mest mulig komplette tjenester til alle, som ønsker å pusse opp hus eller gjøre det mer energisparende både inne og ute.
Vi foretrekker å gjøre bestillingen av byggearbeid så enkelt og risikofritt som mulig til kunden. Som regel møer vi kunden før sammensetting av pristilbud, for å kartlegge detaljer, som har påvirkning på priset. Vi gir et pristilbud med fast pris, som inneholder både materialer og arbeid. Pristilbudet gir fullt oversikt over materialer, som vi tenker å bruke.
Med oss kan du være sikker på at  vi regner med alle detaljer og utgifter, som følger med for å komme til et avtalt sluttresultat. Vi informerer om alle mulige tilleggsarbeid, som kan være aktuelle og alle detaljer, som forutsetter et komplett arbeid, men ikke står i tilbudet, har vi informert om separat. Det betyr, at alt arbeid, som vi ikke har informert om at det ikke inngår i tilbudet, er inkludert.
Vi vil ikke skryte av oss selv at vi er flinkest og best på markedet, fordi vi setter også stor pris på andre spesialister. Du kan få bekreftelse på vår kompetanse, hvis du tar kontakt med våre tidligere kunder.

I vårt arbeid bruker vi kun løsninger som er i samsvar med norsk bygningslovgivning og vi foretrekker tekniske løsninger, som har godkjenning fra SINTEF.

Vi er kanskje ikke den billigste bedriften på markedet, men våre kunder har alltid karaktisert oss som den billigste bedriften man kan ta seriøst. Alle våre ansatte nyter det de gjør og får godt betalt. Dette er deres yrke, ikke en midlertidig måte å tjene penger på.

Når man snakker om byggearbeid er partnerskapet mellom kunde og bedrift ikke bare et uttrykk for oss. Vi synes det meget viktig at kunden blir fornøyd med resultatet. Derfor er det viktig å ha løpende kommunikasjon mellom kunde og bedrift også mens arbeidet pågår, fordi ofte finnes det flere teknisk korrekte løsninger, men kunden må få den eneste, som han er fornøyd med.

Etter å ha satt i gang med arbeid, utfører vi det konsekvent og daglig til alt er ferdig, med mindre det oppstår en pause på grunn av dårlige værforhold eller at vi venter på materialer. Vi vet, at kunden er alltid interessert i å få alt ferdig snarest mulig og uten unødvendige forsinkelser.