« Tilbake

Etterisolering

Etterisolering av boliger har blitt meget aktuelt på grunn av økte energipriser og miljøvennligere holdning. AS Woodstyle Bygg tilbyr etterisolering fra gulv til tak og vi vet, at etterisolering er ikke bare tilsetting av isolasjonsmaterialer– det er mye å ta til hensyn, som å unngå fuktskader, øke lufttetting (vindtetthet), skape godt inneklima og forminske kuldebroer.

Det er spesielt viktig å ta til hensyn dampsperrens tilstand innendørs, fordi ekstra isolasjonlag gir lavere temperatur på veggens ytterside og det tar lengre tid for fuktigheten å tørke ut takk til lavere temperatur og tykkere isolasjonlag.

Ventilasjonssystemets kompatibilitet med nye forhold må sikkert kontrolleres og kun naturlig ventilasjon er sannsynlig ikke nok til å lede ut den oppståtte fuktigheten og unngå fuktskader etter etterisolering.

Velger du oss, kan du være sikker på at arbeid utføres av spesialister, fordi vi bruker løsninger som er beskrevet og godkjent i Byggforskserien. Løsningene i Byggforskserien tilfreddstiller kravene som myndighetene setter i byggeforskriften (TEK).

Etterisolering av vegger
Etterisolering av vegger
Etterisolering av loft
Etterisolering av loft
Etterisolering av gulv
Etterisolering av gulv