« Tilbake

Taktekking

Innen taktekking driver Woodstyle Bygg AS med legging av takstein, taksteinplater, takshingel og takpapp på flate tak. Vi leverer komplette takløsninger og som regel er det fornuftig å bytte ut alt som naturlig hører med ved taktekking – dvs. takrenner, nedløpsrør, snøfangere, stigetrinn, pipebeslag, luftekanaler, fuglesperre, alle andre typer beslag, takvinduer og vindskier med vannbord og beslag.

Oftest lønner det seg også å bytte diffusjonstett undertak mot diffusjonsåpent undertak ved taktekking, fordi i dette tilfelle er det mye enklere å utføre etterisolering av tak ved behov.

Taktekking finnes i mange varianter og vi finner alltid den beste løsningen i samarbeid med kunden, der vi tar til hensyn kundens ønsker og muligheter, omgivelser, tekniske forhold og forhåndsbetingelser og egenskaper av aktuelle taktekkingsmaterialer.

Hvis kunden er ikke sikker på sitt valg, gir vi en oversikt over mulige alternativer og eget pristilbud til alle interessante valgalternativer dersom kunden ønsker det, noe som gjør valgprosessen enklere for kunden. Vi går ikke kun ut fra materialenes pris, men tar til hensyn også tilgjengelig produktgaranti og forventet levetid.

Taket er husets femte fasade og kansje den viktigste komponenten, som beskytter alle andre konstruksjoner mot værforhold.  Samtidig er taket ikke bare et beskyttelsesmiddel, det er også viktig at taket skal være estetisk tilpasset sine omgivelser.

Takstein
Takstein
Taksteinplater
Taksteinplater
Taksingel
Taksingel
Flate tak
Flate tak