« Tilbake

Om oss

Woodstyle Bygg AS er et lite, men effektivt byggefirma med 12 medarbeidere.
Vi ble etablert i 2010, og vårt arbeidsområde er Oslo og Akershus.

Hovedsakelig leverer vi etterisolering og energisparende tiltak i boliger. Vi er også spesialisert på tilbygg, påbygg, rehabilitering og ombygginger som bygging av kjellerleiligheter, utvidelse av loftsareal og loftsutbygginger. I tillegg utfører vi utskifting av vinduer, bygging av terrasser og våtromsarbeid, samt taktekking, graving og drenering.

Vi har faste samarbeidspartnere i alle håndverksgrupper. Det betyr at vi kan vi tilby totalleveranse fra idé til ferdigstillelse.

Woodstyle Bygg AS bruker kun løsninger som er i samsvar med norske byggeforskrifter og veiledninger. Vi foretrekker tekniske løsninger som har godkjenning fra SINTEF.

Vi er opptatt av å gjøre bestillingen av byggearbeid så enkelt og risikofritt som mulig til kunden. Som regel møter vi kunden før sammensetting av pristilbud. Her kartlegger vi detaljer som påvirker prisen. Vi gir et pristilbud med fast pris, som inneholder både materialer og arbeid. Med oss kan du være sikker på at vi har inkludert alle detaljer og utgifter som følger med for å komme til et avtalt sluttresultat. Du får ingen overraskelser på sluttregningen.

Når man snakker om byggearbeid er partnerskapet mellom kunde og bedrift ikke bare et uttrykk for oss. Vi synes det meget viktig at kunden blir fornøyd med resultatet. Derfor er vi opptatt av å ha løpende kommunikasjon mellom kunde og oss også mens arbeidet pågår. Ofte finnes det flere teknisk korrekte løsninger, men kunden må få den han er fornøyd med.

Vi er kanskje ikke den billigste bedriften på markedet, men har konkurransedyktige priser. Alle våre ansatte nyter det de gjør og får godt betalt. Dette er deres yrke, ikke en midlertidig måte å tjene penger på.

I tillegg til høy yrkesstolthet hos alle våre ansatte, er vi også opptatt av å sikre at spesialistene vi samarbeider med holder samme kvalitet.

Vi anbefaler gjerne at du tar kontakt med våre tidligere kunder for å sjekke referanser. Du finner et utvalg HER.

 

Kunder om oss

 

Vi håper å høre fra deg, og kan raskt gi deg et godt, uforpliktende tilbud.
Hilsen alle i Woodstyle Bygg AS
v/daglig leder Veiko Punnar