Hva sier kundene om oss:

Evalueringer

Magnus Fonn Tømte

16.01.2014

Tilbudet vi fikk fra Woodstyle Bygg var oversiktlig og ryddig. Gjennomføringen var utrolig godt planlagt, og alt gikk i henhold til planen. De ansatte er veldig kompetente, godt utdannede håndverkere - det var godt å vite at huset var i gode hender. Arbeidet ble utført med pinlig nøyaktighet og gode materialer. Jeg har ingenting å utsette på Woodstyle Bygg og kommer til å bruke de dersom jeg trenger tilsvarende hjelp i fremtiden.

Randi Hagberg

17.11.2017

Er superfornøyd med utført arbeid på 40 kvm tilbygg: Graving, støping, bygging og innvendige arbeider. Hele byggeprosessen har vært en suksess. Alt arbeid er utført på forskriftsmessig og god måte. De ansatte har vært hyggelige og holdt det ryddig gjennom hele perioden. Maling og parkettlegging er også nydelig utført og jeg er superfornøyd. De gir ekstraservice og ønsker at kunden skal være fornøyd. Jeg gir Woodstyle Bygg min beste anbefaling.

Åse Helene Haugen Bakken

02.01.2018

Er meget godt fornøyd med utført arbeid på 12 kvm utbygg av stue med kjeller og terrasse. Graving, støping og oppsetting av tilbygget, samt oppussing av eksisterende stue med gipsplater, sparkling og maling. Arbeidet ble utført på en forskriftsmessig god og ryddig måte. Meget dyktige, pålitelige og hyggelige håndverkere. Punktlige og kom alltid til avtalt tid. Vi kan virkelig anbefale Woodstyle Bygg.

Powered by mittanbud.no